Vă așteptăm la showroom-ul nostru din Craiova, B-dul Decebal nr. 102, Bl N 10 – parter , pentru a descoperi întreaga gamă de produse comercializate de compania noastră într-o atmosferă caldă, prietenoasă și profesionistă.

PARDOSELI DESIGN este o companie ce activează în domeniul pardoselilor calde elastice prin furnizarea de soluții profesionale complete, adaptate nevoilor clienților finali.

Punem la dispoziția clienților experiența noastră, oferind consultanță tehnică și comercială în alegerea  materialelor și a soluțiilor de execuție, respectând în același timp, și  cerințele tehnice din proiect.

Am ales să colaborăm cu producători importanți, oferind produse variate, de calitate, cu design-uri multiple, pentru a putea răspunde celor mai exigente cerințe de pe piață.

PARDOSELI DESIGN propune produse concepute pentru a oferi siguranță, funcționalitate, durabilitate și aspect estetic, spațiilor cu destinație publică, comercială și rezidențială.

Echipa noastră este formată din angajați tineri și entuziaști, care lucrează responsabil, cu implicare și pasiune, păstrând în același timp un mediu de lucru echilibrat și plăcut.

Misiunea noastră este de a menține un standard ridicat de performanță în domeniul pardoselilor profesionale, prin furnizarea soluțiilor complete și corecte de produse și servicii; de aceea investim permanent în calitate, atât în pregătirea profesională a echipelor de montaj cât și în achiziționarea celor mai performante unelte și mașini.