CONSULTANȚĂ

Ne concentrăm atenția pe nevoile clienților : ascultăm, evaluăm, construim și dezvoltăm relații durabile, reciproc avantajoase cu toți partenerii noștri.

Deoarece știm că, în ceea ce privește decizia de investire, componenta financiaraă joacă un rol important, evaluăm bugetul pus la dispoziție de client și venim cu soluții care să satisfacă orice necesitate.

Ne angajăm să furnizăm doar produse și servicii “premium”, prin acordarea de consultanță tehnică și comercială în alegerea materialelor, fiind conectați la cele mai noi tehnologii din domeniu, respectând în același timp, și cerințele tehnice din proiect.

Suntem atenți, atât la nevoile fiecărui client-partener pe toată durata de exploatare a produselor, cât și la nevoile curente ale fiecărui spațiu.

Evaluăm și supervizăm lucrările, pentru a putea răspunde fiecărei solicitări.

Oferim consiliere în ceea ce privește întreținerea fiecărui produs, în funcție de trafic și destinație, precum și suport post-vânzare.

FURNIZARE PRODUSE

PARDOSELI DESIGN pune la dispoziția clienților o gamă diversificată de pardoseli și tapet PVC pentru amenajări interioare, atât pentru reședințe private cât și pentru spații publice: clădiri de birouri, hoteluri, restaurante, spitale, clinici, școli, grădinițe, săli de sport, spații de recreere, etc.

– covor PVC antibacterian
– omogen
– eterogen
– covor PVC sportiv
– linoleum
– tapet PVC
– LVT / placi vinyl
– parchet laminat
– parchet triplustratificat
– mochetă rola
– mochetă dale
– gazon sintetic sportiv
– dale multifuncționale
– protecții pereți și mâna curentă
– covoare intrare profesionale
– șape autonivelante

MONTAJ

În completarea portofoliului de produse, punerea in operă a materialelor, respectând termenele stabilite, reprezintă o componentă foarte importantă.

PARDOSELI DESIGN oferă montaj cu echipe specializate și experiență relevantă în domeniul pardoselilor, pentru toate produsele din portofoliu, folosind aparatură și unelte de ultimă generație.

Oferim servicii specializate de:
– montaj covor PVC antibacterian
– montaj covor PVC sportiv
– montaj linoleum
– montaj LVT / Dale de vinyl
– montaj parchet
– montaj mochetă
– montaj gazoane sintetice
– montaj tapet PVC
– montaj dale multifuncționale
– reparații strat suport prin turnare șapă autonivelantă

MENTENANȚĂ

Orice produs necesită întreținere, de aceea venim în ajutorul clienților cu servicii și produse care să dubleze durata de viață a pardoselii.

1. Întreținere covor pvc

* spălare și ceruire covor pvc

2. Reparăm dacă s-a deteriorat!

Oferim servicii de reparații pentru pardoseli calde elastice

∗ Reparații covor pvc – decopertare material vechi și înlocuire cu                                                               covor pvc nou;

∗ Reparații gazon sintetic –  înlocuirea zonelor de stres;                                                                                     –  înlocuirea liniilor de marcaj;

Un singur furnizor - un singur punct de contact!

Vă oferim un proces complet, de la propunere și furnizare materiale și accesorii, până la execuția întregului proiect de pardosire.

Un singur furnizor - o gamă diversificată de servicii și produse!

Vă oferim o gamă diversificată de servicii și produse în domeniul pardoselilor pentru:

  • Săli sport
  • Spații medicale
  • Spații educație
  • Birouri
  • Hotel și casă